Uw favoriete auto op canvas

U kunt uw zelf gemaakte foto´s op canvas af laten drukken. Veel mensen maken gebruiken van deze mogelijkheid en kiezen voor hun favoriete vakantiefoto´s, natuurfoto´s of bijvoorbeeld ook foto´s van hun eigen auto. U kunt via de website waar U de foto van uw eigen auto besteld deze nog verder bewerken en eventuele effecten toevoegen. (Zoals bijvoorbeeld afdrukken in zwart-wit of sepia). Verder kunt U kiezen voor veel verschillende formaten, variërend van het formaat van een grote foto tot dat van een schilderij in meerdere luiken. De prijzen van het afdrukken op canvas zijn afhankelijk van het formaat en de webwinkel, maar beginnen meestal rond de twintig euro.

U hoeft niet voor uw eigen foto´s te kiezen, die niet altijd de gewenste kwaliteit hebben om op groot formaat af te drukken. U kunt bij veel webwinkels ook kiezen uit een aantal van te voren voor U geselecteerde onderwerpen en professioneel gemaakte foto´s. Denk daar bij aan onderwerpen als steden, natuur, kunst, dieren en ook auto´s. Dit zijn bijvoorbeeld foto´s van bijzondere oldtimers en andere speciale auto´s. Dit onderwerp is zowel bij kinderen (voornamelijk jongens) en pubers populair. Een mooie foto van een auto afgedrukt als een schilderij past goed in een kinderkamer. Maar ook volwassen mannen vinden het vaak fantastisch om een mooie foto van hun favoriete auto op canvas af te drukken. Als U eenmaal een onderwerp heeft gekozen kunt U daarna rustig kiezen op welk formaat U de foto af wil laten drukken. Lees voor meer inspiratie de blog met canvas-tips.

Tags: ,